Øvelse Trident Juncture

Folkemøte om øvelsen 29. august kl. 19.00

I oktober-november 2018 er Norge vertsland for NATO-øvelsen Trident Juncture. Dette blir den største her til lands siden 2002, og Rennebu er blant områdene hvor det vil være stor militær aktivitet.

Rennebu kommune inviterer til folkemøte om øvelsen 29. august kl. 19.00 i Kultursalen i Rennebuhallen. Alle er velkommen!

Program:

1. Forsvaret, Sjef HV12 ønsker velkommen - informerer om de store linjer i øvelsen.
  2. HV12 (10 min), Hvordan blir din kommune berørt av øvelsen? Miljøvern/skader.
  3. Politiet (10 min) Sikkerhet, trusselbilde, etc.
  4. Vei (10 min) Hvordan blir veiene i din kommune berørt.
  5. Forsvarets logistikk(5 minutter) Lokale innkjøp/muligheter for næringsliv, etc.
  6. Fylkesmann (5 - 10 minutter) Oppsummerer - totalforsvar og sivil-militært samarbeid.
  7. Spørsmålsrunde(20 min)

Det blir korte briefer med kun det viktigste, og med lokal vinkling fra aktørene. 40 min med briefer, deretter spørsmålsrunde. Totalt ca 1 time.

Her finner du mer informasjon om øvelsen

Her finner du informasjon om trafikk og hvordan øvelsen påvirker ditt fylke

Oversikt over tropper i trøndelag
Publisert: 22. august 2018 ▪ Sist endret: 24. august 2018